Coaching metoder​

Læs om de forskellige typer metoder jeg tilbyder.

Kognitiv coaching

Jeg er uddannet, eksamineret og certificeret coach fra coachinghuset Mindjuice. Uddannelsens teoretiske fundament er kognitiv/transformativ og her forstås det kognitive som det princip, der handler om, at spørgsmål stilles for at vække tankesystemet til live.

Ud over den intense træning i de grundlæggende coaching principper har jeg tilegnet mig stærke kommunikations færdigheder, viden om frygthåndtering og om motivation som drivkraft. Desuden har jeg opnået bred indsigt i coachingens psykologiske og filosofiske baggrund. Som Mindjuice coach kan jeg meget mere end at stille spørgsmål. Jeg kan stille effektfulde spørgsmål og lytte aktivt, fokuseret og empatisk. 

Når jeg som coach lytter empatisk, stiller jeg 100% skarpt på dig og din situationen, som den opleves fra din synsvinkel og på baggrund af dine normer og værdier. Jeg tuner ind på dig og din virkelighed og lytter til dig på alle niveauer.​

Styrkebaseret coaching

​​

Udover min grunduddannelse er jeg uddannet hos Grow2 i styrkebaseret coaching, som tager afsæt i den positive psykologi og teorierne om, hvordan vi opnår optimal trivsel, motivation, glæde og følelse af at lykkes. 

Som styrke coach er jeg trænet i at afdække og arbejde med karakterstyrker og talenter som omdrejningspunkt for coaching. 

At blive bevidst om sine personlige styrker og talenter og tage ejerskab af dem, udforske dem og opleve, hvordan de kan anvendes og støtte dig på din vej, er en utrolig virkningsfuld motivations faktor og booster af energi og optimisme.

Et styrkecoaching forløb tager udgangspunkt i enten en karakter styrke test (Values in Action VIA Survey-Test) eller i Talent Indicator® Testen.​

ICF, International Coach Federation

Begge mine basisuddannelser er, som nogle af de meget få i Danmark, godkendt og certificeret af ICF.

Som coach og som medlem af ICF efterlever jeg alle ICF’s krav og standarder for coaching. Jeg arbejder ud fra deres værdigrundlag og etik, hvilket betyder, at du er sikret et professionelt højt fagligt og etisk niveau.​

Shaddow Facilitator

Jeg er trænet og eksamineret Shadow Facilitator hos Pernille Melsted. Uddannelsen er certificeret fra Debbie Ford Institute.

Skyggearbejde er at arbejde med de sider af vores personlighed, som vi ikke vil være ved. 

At turde se på sine skygger og alt det, som vi helst ikke vil være, identificere og rumme det, kan være en utroligt indsigtsfuld proces. 

Når vi kaster lys over vores skygger arbejder vi med at forstå hele os selv. Lys og skygge hænger sammen. Og vores lys og styrker ligger ofte lige på den anden side af skyggen.

Jeg anvender de coaching metoder, som passer bedst til din situation og dine ønsker.

Gennem omfattende læring, træning og personlig udvikling mestrer jeg at anvende min palet af coaching færdigheder og være coach med et stort commitment og engagement, funderet på et stærkt grundlag.​​

When you change the way you look at things,

the things you look at change.

– Wayne W. Dyer​

Oplysninger

​​Manas Empower

CVR: 37947326

fb-ikon  Følg mig på Facebook

Adresse

​Suomisvej 2, kld.th

1927 Frederiksberg​

Vi er medlem af​

icf-logo