Om Coaching​

Coaching er i al sin enkelthed samtaler. Ligeværdige samtaler, hvor jeg som coach stiller spørgsmål og aktivt og fokuseret lytter til dine svar. Du er samtalens hovedperson og det er din virkelighed, som er i centrum.

Coaching spørgsmål er effektfulde spørgsmål, som frembringer indsigt, klarhed og erkendelser. De har til hensigt at afklare, hvad du egentlig ønsker dig, hvilke forhindringer du ser på din vej, hvilke muligheder du har, og hvordan du lykkes med at nå dine mål.​

Coaching er en støtte og en genvej til at

  • få bevidsthed om dine indre ressourcer.
  • se nye muligheder.
  • finde ro, klarhed og styrke til at være dig og følge din egen vej i livet.​

Som coach er det min opgave at støtte dig i at sætte klare og specifikke mål og lave realistiske handlingsplaner. 

Når dit fokus er klart, er det min opgave at fastholde dig i dette fokus, da forandring og nytænkning kræver en aktiv indsats, som ind imellem også kan føles udfordrende. 

At kigge indad og ærligt turde se på alt det, der er, er et stykke arbejde, som er nødvendigt, hvis du skal ind til kernen af det, som du ønsker og brænder for.

Undervejs kan vi berøre fortiden, men i coaching sessionerne dvæler vi ikke ved den. Omdrejningspunktet er dine mål og den tilstand du ønsker.

I processen arbejder vi med at afdække dine personlige værdier og styrker, dine talenter og unikke egenskaber. Med værdier mener jeg de indre egenskaber og “måder at være på”, som betyder mest for dig. Med styrker mener jeg de kapaciteter, som du allerede har og som er energigivende for dig. Vi undersøger, hvordan du kan udvikle dem og bruge dem på nye områder i dit liv i relation til dine ønsker. Og vi ser på, hvordan de kan støtte dig i at navigere i din rigtige retning.

Når du mærker sammenhæng mellem den du er og det du gør, så vil du opleve, at tingene falder mere i hak og giver mening. Du vil begynde at tage små skridt i din egen retning mod dine egne mål. Når du selv tager personligt lederskab af dit eget liv vil du mærke følelsen af at trives og lykkes.

Coachingprocessen skaber øget bevidsthed og giver klarhed, så du er i stand til at tage beslutninger og handle målrettet

At starte på et coaching forløb kan blive starten på en meget spændende rejse og undervejs forandre den måde, du ser på dig selv og på andre. Og det er helt sikkert, at du vil lære mere om dig selv og opdage nye måder at leve og arbejde på. Det vigtige er, at du går helhjertet ind i processen og virkelig ønsker det.

Citatet ved siden af minder os om, at vejen mod ethvert mål starter lige her, hvor vi er lige nu!​

Oplysninger

​​Manas Empower

CVR: 37947326

fb-ikon  Følg mig på Facebook

Adresse

​Suomisvej 2, kld.th

1927 Frederiksberg​

Vi er medlem af​

icf-logo