Talent Indikator®Test​

Styrkebaseret coaching med Talent Indikator®testen​

Med udgangspunkt i Talent Indikator® testen får du helt konkret sat ord på dine top talenter. Du lærer dine talenter at kende og får forståelse for, hvordan du kan få din særlige kombination af talenter til at blive et større aktiv for dig – både i dit arbejdsliv og i dit privat liv.

​Talent Indikator® testen er et ualmindeligt stærkt værktøj og genvej til at skabe klarhed. Testen kortlægger 34 talenter og afdækker dine top talenter. Rapporten, som du får udleveret, sætter desuden dine top talenter ind i nogle sammenhænge. Den giver et bud på dine mulige præferencer i forhold til team roller, diskussionsstyrker, motivation og indre drivere samt påpeger mulige stressfaktorer.​

For at kunne have et arbejde, som giver mening for os, er vi nødt til at kende os selv. Vi er nødt til at vide og være bevidst om, hvilken type opgaver vi trives bedst med og hvilke rammer, vi fungerer bedst i for at kunne udfolde vores potentiale og føle os motiveret, engagerede og glade.

​Et talent coaching forløb består af Talent Indikator® testen samt 3-5 samtaler. Testen tages online og den første samtale er på 2 timer, hvor talenterne og rapporten gennemgås detaljeret. I de efterfølgende coaching sessioner på hver 1 t, går vi mere i dybden. Vi ser detaljeret på samspillet mellem dine talenter og ser fremadrettet på dine talenter i forhold til den situation eller de udfordringer, som er aktuelle for dig.

Ved at vi kombinerer din unikke talent pakke med din faglige ekspertise, færdigheder, erfaring samt livserfaring får du klarhed og sat ord på, hvor du har dine særlige styrke områder og du får inspiration til, hvordan du kan bygge videre, udvikle og handle på dem.​

Anbefaling

"Jeg har været i et forløb hos Thaly hvor at jeg fik lavet Talentindicatortest.

Resultatet var på nogen områder "kendt stof" for mig, og på andre blev det; "ny viden" men fælles for begge var at Thaly formåede at sætte resultaterne ind i en kontekst hvor at det blev meget håndgribeligt, konkret og brugbart for netop mig og i mit liv."

Læs den fulde anbefaling her

Oplysninger

​​Manas Empower

CVR: 37947326

fb-ikon  Følg mig på Facebook

Adresse

​Suomisvej 2, kld.th

1927 Frederiksberg​

Vi er medlem af​

icf-logo