Om Thaly Maria Manas Tøsse

Jeg tror på, at alle mennesker er født forskellige, og at hver eneste menneske har unikke egenskaber. Jeg tror på, at vi hver især – hver eneste af os – har noget helt særligt at byde ind med her i livet.

– Og jeg tror på, at det kan være nødvendigt med en aktiv og bevidst indsats for at finde frem til, hvad der for hver enkelt af føles mest meningsfuldt!

Min vej i livet har været – og er stadig – en fantastisk rejse fyldt med oplevelser, udfordringer og overraskelser. Jeg har foretaget mange valg i mit liv og ændret retning flere gange.

Set i bakspejlet kunne jeg nok ha’ taget nogle genveje og knoklet mindre med mine udfordringer, især da jeg var yngre, hvis muligheden for coaching havde været til stede allerede da.

Jeg ved nu af egen erfaring, at lige så vigtigt, som det er, at ha’ gode og nære relationer, lige så vigtigt er det, ind imellem at kunne række ud efter en “neutral professionel hjælper”, når større udfordringer opstår, som kræver et nyt perspektiv for at vejen videre frem bliver synlig igen.

Jeg synes, at det er vores eget ansvar som voksne, at gi’ os selv det vi har brug for. Ved at tage det ansvar på os, og ikke lægge det over på andres skuldre, tager vi os selv alvorligt. At bede om hjælp når der er brug for det, er at støtte sig selv.

Jeg har selv oplevet, hvor meget coaching har betydet for mig i forhold til at forstå mine ønsker, værdier og mine styrker.

At vælge og tage beslutninger er blevet nemmere, fordi jeg kan navigere med mine personlige værdier og styrker, som en rød tråd, der giver retning og mening i mit liv.

Jeg har været ude i erhvervslivet i mange år, og som medarbejder i en stor koncern er jeg bekendt med, hvordan firmaer bruger værdier til at prioritere handlinger, beslutninger og aktiviteter.

Det er almindeligt, at større firmaer arbejder med værdier og kommunikerer dem ud. Det er måske mindre almindeligt at vi som mennesker bruger tid og ressourcer på at komme til klarhed omkring, hvad der motiverer og engagerer os mest, og hvilke værdier der betyder mest for os.

Som medarbejder og projektleder har jeg samarbejdet med mange dygtige og engagerede mennesker fra mange forskellige nationer og kulturer. Jeg har erfaret, hvor utroligt vigtigt det er at skabe stærke samarbejds-relationer. For mig er det en grundlæggende forudsætning for at lykkes og trives med mit arbejde.

Som arbejdsmiljø repræsentant har jeg særlig erfaring med målrettet at have fokus på at styrke arbejdsmiljø og løfte trivsel. Trivsel har derfor gennem mange år været et fokusområde for mig. Den erfaring og læring har betydet meget for, at jeg idag arbejder som coach.

Gennem afvikling af større internationale møder har jeg tilegnet mig en solid erfaring planlægning, formidling og i at præsentere et “emne” på en ukompliceret måde. Jeg følte virkelig succes, når jeg bagefter hørte: “nåå, det lyder ikke så svært, det kan vi godt håndtere…lad os se at komme igang…”.

Indviklede og uoverskuelige projekter kan være meget vanskelige at komme i gang med. Det gælder alt i livet. Når vi deler dem op i mindre, overkommelige dele, så er det første skridt ikke længere så svært at tage.

Coaching er ukompliceret. Det er et samarbejde. Spørgsmålene er enkle og virknings fulde!

Målet mod mere klarhed, indsigt og trivsel opnås ved at tage et lille skridt ad gangen i den rigtige retning.​​

Oplysninger

​​Manas Empower

CVR: 37947326

fb-ikon  Følg mig på Facebook

Adresse

​Suomisvej 2, kld.th

1927 Frederiksberg​

Vi er medlem af​

icf-logo